Smak av Öland,  Smultronställen

Mysigaste gårdshandeln hos Kalm Taste i Kastlösa

Precis innan Kastlösa ligger vad jag tror kan vara en av mina absoluta favoriter bland gårdsbutiker – Kalm Taste.

Av en slump hittade jag denna gårdsbutik, som är i en vagn längs med väg 136 söderut. ”Taste of Öland, en del av Öland Matsafari” står det på vagnen som rymmer den ena spännande smaken efter den andra. För vad sägs om exempelvis vitlöksolja, blomsterströssel, violsocker, rabarbervinäger eller vuxensaft jordgubb/rosépeppar?

Jag blev alldeles varm i kroppen av lycka när jag klev in i vagnen. Allt var så fint, mysigt fixat och spännande! Överallt sitter lappar som du kan läsa eller ta med dig hem, med inspiration, info och tips på vad du kan använda produkterna till.

Jag fick med mig en vuxensaft hem och en jordgubbssocker som jag redan har hunnit testa, på mina jordgubbar!Betala på plats, via Swish, och lämna ett meddelande i gästboken med vad du köpt. Enkelt och hur smidigt som helst!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.