Om

OM MIG & MITT ÖLAND

Emma heter jag, född och uppvuxen i Stockholm med en evig kärlek till Öland som tog fart när jag under mina universitetsstudier i Smålands djupaste skogar förälskade mig i en Ölänning. En Ölänning som jag idag har turen att få kalla min man, och min kärlek till ön har även den bara växt sig starkare med åren. En kärlek som så klart tar mig till Öland så ofta som det går, men som också skaffat oss en sommarstuga på ön!

Det är ett speciellt lugn som infinner sig så fort jag åker upp på bron, eller egentligen så fort resan är inbokad! Jag kände att min kärlek till ön, som gör att jag ständigt ser till att upptäcka nya platser och ställen, var för stor för att hålla för mig själv. Jag kände att jag ville göra någonting med den, och resultatet ser du framför dig just nu! En blogg där jag tänkte försöka tipsa om alla mina smultronställen på Öland. Vissa kanske rätt kända, men en del mindre kända!

Jag hoppas att min kärlek till ön ska smitta av sig lite på dig, och att du ska hitta nya pärlor att upptäcka på Sveriges bästa ö!

Säg hej!
Skicka ett mail till emma@mittoland.se
Följ mig på Instagram och Facebook!