Smak av Öland,  Smultronställen

Skönt häng på Skjulet vid Haga Park

Vid Haga Park, med utsikt över surfarna, öppnade i somras Skjulet. Surfbaren som bjuder på goda toasts till skön musik på första parkett mot havet.

Hösten må vara här och Skjulet stängt för säsongen. Men det hindrar oss inte från att tänka tillbaka till sommaren på Öland, och se fram emot nästa sommar redan nu. Till soliga dagar vid stranden, hängandes vid Skjulet.


Ett ommålat skjul och en food truck, möbler av lastpallar och färgglada kuddar och mattor. Skön musik med reggaekänsla, god dryck och en valfri toast. Ingredienserna för ett lyckat koncept vid Haga Park, om du frågar mig! Slå dig ner här för en lunchpaus under en dag på stranden, eller avsluta eftermiddagen här med en liten after beach – vilket som funkar!


I food trucken grillas det toasts för fullt, välj den som faller dig bäst i smaken! Min personliga favorit är Hot Tuna Melt, men det finns även Chicken Loop, Smashed Avocado och klassikern Grilled Cheese. Toasten serveras med chips samt en dipp.


Slå dig sedan ner i någon av de egenbyggda möblerna med utsikt över havet, och njut! Som sagt, Skjulet var definitivt ett varmt välkommet tillskott enligt mig, och jag ser redan fram emot premiären nästa sommar!

Grilled Cheese till vänster, Hot Tuna Melt till höger


Skjulet har öppet under sommarsäsongen (juli-augusti) när vädret tillåter, med tanke på att alla sittplatser är utomhus, utan tak. Så vi hoppas på många soliga dagar på Öland nästa sommar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.