Smak av Öland

22 olika korvar hos KorvOlle i Köpingsvik

I 8 olika städer kan du ta dig en korv hos KorvOlle, bland annat i Köpingsvik.

Längs väg 136 i Köpingsvik ligger KorvOlles senaste filial. Här kan du både välja och vraka mellan deras 22 olika korvar på menyn, från inte stark alls till superduper megastark, och botanisera i deras butik där du både kan köpa med dig korv och inredningsdetaljer.

Slå dig ner inne i deras mysiga restaurang, ute i trädgården eller längs med vägen där du slår dig ner under ett parasoll sittandes vid bord gjorda av grillar.

På menyn finns 22 korvar, från den klassiska Wienervalsen till tunnbrödsrullen, bratwurst, skorstensrensaren och den superdupermega KorvOlle attack.

Jag gick på det säkrare kortet med storsäljaren Lönnmördarens dotter med mos, surkål, ajvar och ketchup. Väldigt gott faktiskt! Smakrikt men inte för starkt, och väldigt gott potatismos! Jag slog mig dessutom ner vid bordsgrillen, lite kul faktiskt.

Och när jag gick därifrån köpte jag även med mig ett paraply hem, genomskinligt med fåglar på. Otippat, men ja!

Det blir ett stopp till för mig på KorvOlles nästa gång jag rullar igenom Köpingsvik!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.